Ledige stillinger

Forstander

Danmarks formentlig bedste efterskole søger Danmarks bedste forstander til ansættelse pr. 1. august 2020.

Ansøgningsfrist d.13. januar

Brænder du for efterskoletanken og hele efterskoleverdenen? Har du en stærk karisma? Er du en synlig forstander for hele personalet? Er du pjattet med teenagere? Vil du give dem en oplevelse for livet? Kender du dig selv godt nok til blive en god forstander?

Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole er en traditionsrig, grundtvig-koldsk efterskole fra 1897 med fokus på idræt, læring og dannelse i såvel små som store fællesskaber.

Med plads til 135 elever fordelt på håndbold-, fodbold-, spring-, rytme- og esportslinjen, samlet i fællesgymnastikken, delt i 9.-10.klasse fagligt, adskilt på drenge- og pigefløje og samlet til alle måltider, kender vi alle hinanden på kryds og tværs.

Det er med til at skabe en atmosfære af tryghed og gensidig respekt, hvor tillid, tolerance og ærlighed er bærende i mødet og samværet med hinanden.

Vi forestiller os en forstander der:

  • Kan videreføre vores velfungerende og traditionsrige skole i et udviklingsorienteret og fremtidssynet perspektiv.
  • Er en dygtig kommunikator både i forhold til elever, forældre, medarbejdere og samarbejdspartnere.
  • Besidder menneskelige egenskaber som rummelighed og empati, er tillidsvækkende og god til at lytte og ikke mindst er robust.
  • Er en dygtig administrator med overblik i forhold til daglige opgaver, der skal gennemføres og struktureres.

Du vil få et fantastisk spændende og afvekslende drømmejob på en efterskole fyldt med glæde, humor, ambitioner og stærke værdier. I samarbejde med vores viceforstander og administrative afdelingsleder vil du have ansvaret for skolens daglige drift. Vi er 15 undervisere, 1 sekretær, 3 pedeller og 5 køkkenmedarbejdere, der alle nyder godt af den fantastiske mad, sjove kolleger, dejlige elever og et super miljø for ansatte og elever - hver dag.

Ansættelse sker i henhold til aftale med finansministeriet og LC. Vi tilbyder desuden tjenestebolig med god plads til familie.

For yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte formand for ansættelsesudvalget, Britta Køhler samt til at komme forbi skolen og få en rundvisning. 

Vi vil med glæde modtage din ansøgning så hurtigt som muligt og senest 13. januar, da vi har første samtalerunde i uge 5 2020.

Ansøgning, CV og relevante papirer sendes som samlet pdf til formand for ansættelsesudvalget Britta Køhler: nyforstander@bgi-e.dk

Vedtægter: https://bgi-e.dk/sites/default/files/Vedt%C3%A6gter%20revideret%20april%202017.pdf

Formål og værdigrundlag: https://bgi-e.dk/form%C3%A5l-og-v%C3%A6rdigrundlag

Årsregnskab: 

Stillingsbeskrivelse: https://drive.google.com/file/d/0B1SA0b2oOG50YzVCeklOd3BILUlpbXYzU0xuUFJvb2dSVGNn/view?usp=sharing


To engagerede lærere søges til barselsvikariater 

Har du lyst til et udfordrende job i efterskolen med masser af glade og forventningsfulde elever og et dynamisk og inspirerende kollegialt fællesskab?

Lærer søges til barselsvikariat 1. marts 2020 til 1. marts 2021

Du skal indgå i et lærerteam, der er ansvarlig for vores 10. årgang FREM10D. Du skal undervise i dansk, engelsk, biologi og være studieholdslærer i daglig undervisning og i projekter. Ud over undervisningen indeholder stillingen også tilsynsarbejdet og alt det sjove, spændende og anderledes kostskolearbejde, der kendetegner jobbet på en efterskole.

Lærer søges til barselsvikariat  1.april 2020 til 1. februar 2021

Du skal indgå i et lærerteam, der er ansvarlig for naturfagsundervisningen (fysik/kemi) og matematik på 9. årgang og et lærerteam, der er ansvarlig for vores 10. årgang FREM10D, være studieholdslærer i daglig undervisning og i projekter.  Ud over undervisningen indeholder stillingen også tilsynsarbejdet og alt det sjove, spændende og anderledes kostskolearbejde, der kendetegner jobbet på en efterskole.

Hvis du ud over ovennævnte fag også kan spille klaver, undervise i kreative fag, er vild med sport eller kan tilbyde andre spændende fag/områder, er dette også velkomment.

Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Yderligere oplysninger kan fås hos skolens forstander Kirsten Tygesen på 75173833.

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest d. 6. januar 2020.

Ansøgning sendes til: kt@bramming-efterskole.dk

Vi glæder os til at høre fra dig

 

 

Fakta om Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole 

Vi er en gammel, traditionsbunden, Grundtvig/Koldsk efterskole med 132 dejlige elever, der hver dag skaber glæde og energi, ligesom de udfordrer og forstyrrer os, og sikrer at vi aldrig går i stå. Vi har gode fysiske rammer, med 2 haller, springsal, kunstgræsbane, og generelt gode undervisningslokaler; men vi søger også her hele tiden at udvikle og forbedre os.

Skolen har en sund økonomi og rigtig god elevsøgning. Hos os bliver du en del af en efterskole, der vægter såvel gymnastik og linjefag som den boglige undervisning meget højt. Vi stiller ikke niveaumæssige krav til eleverne, men siger gerne: “Hos os skal man ikke være verdensmester, men man skal gøre sig umage”. Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning eller ønsker yderligere oplysninger om skolen kan skolens forstander Kirsten Tygesen kontaktes på tlf. 75 17 38 33.