Efterskolernes dag

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole til Efterskolernes dag d. 29. september 2019 fra kl. 13.00 - 17.00.

Hele dagen er der mulighed for at se skolen og få en rundvisning. Du kan snakke med vores nuværende elever om hvordan det er at gå på efterskole.

ÅBENT HUS

Vi holder løbende rundvisninger henover året, hvor du har mulighed for at se skolen og hilse på elever og lærer. Book en rundvisning ved at ringe til Helle på 75 17 38 33.

STÆRKT FÆLLESSKAB OG TRYGGE RAMMER 

På Bramming gymnastik- & idrætsefterskole bliver DU en del af et stærkt fællesskab i trygge rammer og vi giver dig muligheden for en oplevelse for livet. Du vil sammen med 131 andre elever foretage en ti måneders rejse gennem det magiske efterskolelandskab. Kom med hvis du har lyst!

Vi er en skole, som vægter de boglige fag højt, men samtidig er også idrætsfagene vigtige og væsentlige for os. Vi har niveaudeling i de boglige fag og gør brug af digitale muligheder i undervisningen.

FORELØBIG PROGRAM TIL EFTERSKOLERNES DAG 2019

Kl. 13.00 står elever klar til at vise rundt og fortælle om efterskolen.

Der vil være orientering om skolen kl. 13.30, 14.30, 15.30 og 16.30 i store skolestue ved forstander Kirsten Tygesen / pæd. afdelingsleder Jacob Lauritzen. Varighed 20 min. 

DELTAG I KONKURRENCE

I den lille hal er alle vores linjefag repræsenteret, så kom og få en snak med en passioneret linjefagslærer og deltag i en konkurrence.

Der er en særlig stand for de boglige fag og her vil dygtige lærere fortælle om undervisningsmetoder, materialer og mål og med.

I skolens haller, på kunstgræsbanen og i det kreative lokale er der fuld aktivitet og eleverne viser, hvad undervisningen byder på i hverdagen.

I forhallen sidder skolens sekretær Helle klar til at indskrive kommende elever og til at give oplysninger om økonomi mm.

VI BYDER PÅ EN FORFRISKNING

I spisesalen er der mulighed for at smage på køkkenets lækre kager og sandwich, nyde en kop kaffe og få en snak med skolens lærere og få svar på eventuelle spørgsmål

Vi glæder os til at byde indenfor på Efterskolernes dag

INDMELDELSE I GOD TID

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole i god tid, hvis I vil være sikre på at få en plads.