EFTERSKOLERNES DAG

DEN 30. SEPTEMBER 2018 KL. 13-17

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole til Efterskolernes dag d. 30. september 2018 fra kl. 13.00 - 17.00.

Hele dagen er der mulighed for at se skolen og få en rundvisning. Du kan snakke med vores nuværende elever om hvordan det er at gå på efterskole. 

STÆRKT FÆLLESSKAB OG TRYGGE RAMMER 

På Bramming gymnastik- & idrætsefterskole bliver DU en del af et stærkt fællesskab i trygge rammer og vi giver dig muligheden for en oplevelse for livet. Du vil sammen med 131 andre elever foretage en ti måneders rejse gennem det magiske efterskolelandskab. Kom med hvis du har lyst!

Vi er en skole, som vægter de boglige fag højt, men samtidig er også idrætsfagene vigtige og væsentlige for os. Vi har niveaudeling i de boglige fag og gør brug af digitale muligheder i undervisningen.

PROGRAM TIL EFTERSKOLERNES DAG 2018

Kl. 13.00 står elever klar til at vise rundt og fortælle om efterskolen.

Der vil være orientering om skolen kl. 13.30, 14.30, 15.30 og 16.30 i store skolestue ved forstander Kirsten Tygesen / adm. afdelingsleder Jens Søndergaard. Varighed 20 min. 

DELTAG I KONKURRENCE

I den lille hal er alle vores linjefag repræsenteret, så kom og få en snak med en passioneret linjefagslærer og deltag i en konkurrence.

Der er en særlig stand for de boglige fag og her vil dygtige lærere fortælle om undervisningsmetoder, materialer og mål og med.Også tidligere elever står klar til at fortælle om deres udbytte af opholdet på efterskolen.

I skolens haller, på kunstgræsbanen og i det kreative lokale er der fuld aktivitet og eleverne viser, hvad undervisningen byder på i hverdagen.

I forhallen sidder skolens sekretær Helle klar til at indskrive kommende elever og til at give oplysninger om økonomi mm.

FORÆLDRE PARKERING

Tidligere forældre til elever på skolen har lavet et forældrehjørne, hvor de svarer på spørgsmål om det at være forældre til en elev på BGI-E.

VI BYDER PÅ EN FORFRISKNING

I spisesalen er der mulighed for at smage på køkkenets lækre kager og sandwich, nyde en kop kaffe og få en snak med skolens lærere og få svar på eventuelle spørgsmål

Vi glæder os til at byde indenfor på Efterskolernes dag

INDMELDELSE I GOD TID

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole i god tid, hvis I vil være sikre på at få en plads.

LEDIGE PLADSER

På BGI-E kan du vælge mellem disse LINJEFAG

 

Kontakt information

Bramming gymnastik- & idrætsefterskole

Gabelsvej 12

6740 Bramming

Tel: 75 17 38 33

be@bramming-efterskole.dk

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mød os også her