EFTERSKOLERNES AFTEN

DEN 9. JANUAR 2019 KL. 18-21

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bramming gymnastik- & idrætsefterskole til Efterskolernes aften d. 9. januar 2019 fra kl. 18.00- 21.00.

Hele aftenen er der mulighed for at se skolen og få en rundvisning. Du kan snakke med vores nuværende elever om hvordan det er at gå på efterskole. 

Efterskolernes Aften er din mulighed for at se skolen på en hverdagsaften. Vi inviterer dig indenfor for at mærke energien og fællesskabet på Bramming Gymnastik- & Idrætsefterskole.

STÆRKT FÆLLESSKAB OG TRYGGE RAMMER 

På Bramming gymnastik- & idrætsefterskole bliver DU en del af et stærkt fællesskab i trygge rammer og vi giver dig muligheden for en oplevelse for livet. Du vil sammen med 131 andre elever foretage en ti måneders rejse gennem det magiske efterskolelandskab. Kom med hvis du har lyst!

Vi er en skole, som vægter de boglige fag højt, men samtidig er også idrætsfagene vigtige og væsentlige for os. Vi har niveaudeling i de boglige fag og gør brug af digitale muligheder i undervisningen.

FORÆLDRE PARKERING

Tidligere forældre til elever på skolen har lavet et forældrehjørne, hvor de svarer på spørgsmål om det at være forældre til en elev på BGI-E.

VI BYDER PÅ EN FORFRISKNING

I spisesalen er der mulighed for at smage på køkkenets lækre kager og sandwich, nyde en kop kaffe og få en snak med skolens lærere og få svar på eventuelle spørgsmål

Vi glæder os til at byde indenfor på Efterskolernes dag

INDMELDELSE I GOD TID

Husk, det er en god idé at melde sit barn ind på efterskole i god tid, hvis I vil være sikre på at få en plads.

Vi glæder os til at byde indenfor til Efterskolernes aften i 2019.

LEDIGE PLADSER

Kontakt information

Bramming gymnastik- & idrætsefterskole

Gabelsvej 12

6740 Bramming

Tel: 75 17 38 33

be@bramming-efterskole.dk

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mød os også her