DM i Triatlon for efterskoler

Igen i år er Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole vært for DM i triatlon for efterskoler. Med et deltagerantal på omkring de 150 hvert år, og deltagere fra hele landet, håber vi på endnu en succes i år.

Igen i år er det muligt at stille op individuelt eller som stafethold. Distancen er 1/10 Ironman, svarende til 400 m svømning, 18 km cykling og 4,2 km løb.

Stævnet finder sted den 31. maj 2018 kl. 9 - 14 ved Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Hvis du stiller op i den individuelle række, så skal du selv igennem alle tre discipliner, mens du ved et stafethold, kan dele ruten mellem 3 deltagere. (Dvs. én elev klarer svømningen, giver chippen videre til den næste ved cyklen, og herefter gives chippen videre til løberen)

Der vil blive følgende kategorier man kan deltage i:

 

• Drenge
• Drengestafet
• Pige
• Pigestafet
• Lærer

Stævnet vil have fokus på bredden, fællesskabet og sejren i at gennemføre. Det er ikke nødvendigt at have dyrket triatlon, eller have det sidste nye udstyr. En stærk vilje og en havelåge kommer man langt med.

Der vil være præmier til bedst placerede samt en del lodtrækningspræmier.

Deltagergebyret er på 75 kroner pr. deltager i drenge-, pige- og lærerrækken og 150 kroner for et stafethold. Tilmeldingsfrist er d. 25. maj 2018.

Hvis man tilmelder et stafethold, så skal der i stedet for ”fornavn” og ”efternavn” skrives ”holdnavn” og ”efterskole”. Et stafethold skal indeholde tre personer.

Hvad med jeres efterskole? Har I lyst til at deltage?

Hvis I ønsker at deltage, kan I tilmelde jer her: 

https://app.lap.io/event/2018-dm-i-triatlon-for-efterskoler

Den forventede svømmetid er for ikke at skabe for meget flaskehals, og lave jævnbyrdige heats. En rigtig dygtig svømmer ligger nede omkring de 4-5 minutter. Mens en motionist ligger på cirka 8-9 minutter.

Kommer man langvejs fra er det muligt at lave en aftale om at komme torsdag aften og overnatte på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole. Lokaler har vi nok af, og morgenmaden finder vi også ud af. Kontakt stævneansvarlig Jakob Christensen for en aftale.

Tilmeldingsfristen er d. 25. maj, og vi har et loft på 200 deltagere

Dagens gang:

fra kl. 9.00 Ankomst til Bramming Svømmehal, Idræts Alle 10, 6740 Bramming - Udlevering samt anvisning af nummer, chip mv.

kl. 9.45 Stævne Briefing i skiftezonen

kl. 10.30 Heat start

ca. kl. 12.30 Sidste heat

ca. kl. 14.00 Præmieoverrækkelse (når sidste deltager er i mål)

Vi håber I har lyst til at deltage, og få en oplevelse for livet.

Stævneansvarlig og mere information:

Jakob Christensen Mail: jc@bgi-e.dk Tlf.: 40 94 930 9

LEDIGE PLADSER

Kontakt information

Bramming gymnastik- & idrætsefterskole

Gabelsvej 12

6740 Bramming

Tel: 75 17 38 33

be@bramming-efterskole.dk

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mød os også her